Wat doet PrintScan?

Wij zorgen voor:

  • Onafhankelijk advies over documentoplossingen (software), producten en leveranciers
  • Begeleiding van inventarisatie tot en met implementatie
  • Een maatwerkovereenkomst met maximale flexibiliteit
  • Besparing op uw huidige afdrukpark

Organisaties, maar ook technologie, zijn continu in beweging. Ondanks dat we steeds meer digitaal werken, blijft printen een essentiële rol vervullen om diverse processen binnen een organisatie goed te laten verlopen. Soms is het aantal documenten en bijhorende afdrukapparatuur niet meer te overzien en worden de kosten hiervan niet of nauwelijks gemeten. Daarnaast is het voor veel organisaties niet mogelijk de, vaak toenemende, afdrukkosten onder controle te houden. Dit is waar PrintScan een helpende hand kan bieden.

De inkoop van dergelijke producten vindt eens in de 5 à 6 jaar plaats waarbij leveranciers hun producten en diensten in diverse vormen aanbieden. Dit maakt de markt alles behalve transparant. Door het gebrek aan specifieke marktkennis en veranderingen op het gebied van technologische ontwikkelingen wordt het voor een inkoper of ICT-afdeling moeilijk de juiste keuze te maken voor product en leverancier.

Mede dankzij onze ervaring en kennis van de markt zijn wij op de hoogte van leveranciers en haar producten en dienstverlening. Op basis hiervan kunnen wij onafhankelijk advies uitbrengen.